TERMENI SI CONDITII

INFO

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.patos-medical.ro¸ implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate.

Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. PATOS 2002 SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, PATOS 2002 SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga PATOS 2002 SRL la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.  www. patos-medical.ro este administrat de PATOS 2002 SRL, J40/11132/2002,  RO 14991957, avand sediul in Str. Serg. Nutu Ion 8-10, Corp C1, P, Cam. 33,34,35,36, Sector 5, Bucuresti- Romania, RO85BTRL064001202R54833XX-BANCA TRANSILVANIA.

Programul personalului magazinului online PATOS 2002 SRL este de LUNI pana VINERI intre orele 08:00 – 17:00.

INREGISTRAREA CA MEMBRU

Pentru a putea cumpara de pe www.patos-medical.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata 100% in avans ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.patos-medical.ro livrari refuzate.

CONFIDENTIALITATE

S.C. PATOS 2002 S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor.

Website-ul www.patos-medical.ro si S.C. PATOS 2002 S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

www.patos-medical.ro si S.C. PATOS 2002 S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.patos-medical.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.patos-medical.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la office@patos.medical.ro.

PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate includ TVA (20%).

Pretul de cumparare prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul cumpararii, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

  • Plata Ramburs – produsele comandate se platesc la primirea coletului livrat de catre firma de curierat rapid.
  • Transfer bancar in avans – in baza unei facturi proforma. In acest caz, livrarea se va face dupa verificarea si confirmarea platii, proces ce dureaza intre 12 si 24 de ore de la data emiterii ordinului de plata. Plata prin transfer bancar se poate face in contul: RO85BTRL06401202R54833XX-  BANCA TRANSILVANIA.
  • Numerar – la livrare

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 2-3 zile lucratoare,  de la data primirii comenzii. In perioada Sarbatorilor legale exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intarzieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, la adresa specificata de client.

Pentru comenzile din Bucuresti cu o valoare > 300 lei transportul este gratuit, iar pentru cele <300 lei, se adauga suma de 50 de lei cheltuieli de transport.

Pentru comenzile din afara Bucurestiului cu o valoare  > 1.500 lei se asigura transport numai in localitatile in care livreaza  Nemo Curier.

Pentru comenzile din afara Bucurestiului  < 1.500 lei,  se adauga 50 lei cheltuieli de transport.  S.C. PATOS 2002 S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

GARANTIE

Toate bunurile comercializate de catre PATOS 2002 SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Bunurile sunt noi,  in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare privind comertul electronic.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul PATOS 2002 SRL, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre PATOS 2002 SRL, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare.

Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la office@patos-medical.ro sau la numarul de telefon 0732552552, specificand exact care este defectul constatat.

Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare.

Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

S.C. PATOS MEDICAL S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea.

Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

S.C. PATOS 2002 SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

POLITICA DE RETUR

Solicitarea de retur, avand in vedere ca site-ul se adreseaza doar persoanelor juridice,  se va face pe mail, la adresa office@patos-medical.ro. Persoanele juridice au conditii speciale de retur, conform celor de mai jos:

  • perioada de 3 zile de la data intrarii in posesie a produsului / produselor;
  • minim 3 comenzi finalizate (si nereturnate) in prealabil celei pentru care se doreste returnarea cu o valoare de minim. 10.000 de lei;
  • mentionarea motivului returnarii si contul IBAN (obligatoriu);
  • produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit;
  • produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maxim 3 zile (calendaristice) de la confirmarea de retur;
  • In cazul in care nu se respecta conditile mai sus mentionate, singura metoda prin care se poate accepta returnarea este cu o penalizare situata intre 10% si 30%. Decizia de acceptare se va transmite intr-un termen de maxim 72 de ore de la cererea de retur.

Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala.

Adresa la care se trimite coletul retur este sediul PATOS MEDICAL SRL, specificat mai sus.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat rapid, iar costurile aferente sunt suportate de client ( taxa de transport pentru returnarea produsului catre PATOS 2002 SRL + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client).

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 10 zile lucratoare prin ramburs bancar, dupa primirea datelor complete pe email la office@patos-medical.ro.

Produsele care nu sunt conforme din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Nu primim retururi prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa office@patos-medical.ro, pentru a remedia aceasta neplacere.

Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de PATOS 2002 SRL.

DREPTURILE DE AUTOR (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.patos-medical.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  S.C. PATOS 2002 SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.patos-medical.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@patos-medical.ro

DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.patos-medical.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către PATOS 2002 SRL la office@patos-medical.ro.

Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online PATOS 2002 SRL, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.